Chameleon.h | inactive | new mods will ship with builds

Released modifications for the OpenSpades client.
Forum rules
Release, download, and praise or criticize completed modifications. For installation and creation help, please visit the OpenSpades general discussion forum.
142 posts Page 9 of 10
GoofKnocker
Deuce
Posts: 21
Joined: Fri Feb 14, 2014 6:20 pm


Hey I got a problem, I installed the M1 Garand correctly but normally when you ADS (Aim Down Sights) your crosshair dissapears, but not for me, when using the M1 Garand the crosshair are always there and it's quite annoying.

Thank you for the help !
Hot Dog
Blue Master Race
Blue Master Race
Posts: 83
Joined: Sun Dec 22, 2013 2:36 am


GoofKnocker wrote:
Hey I got a problem, I installed the M1 Garand correctly but normally when you ADS (Aim Down Sights) your crosshair dissapears, but not for me, when using the M1 Garand the crosshair are always there and it's quite annoying.

Thank you for the help !
This should solve your problem:
Chameleon wrote:
Go to /Scripts/Weapons/Rifle/View.as, open it with text editor (Notepad++ is best)
Ctrl+H (replace)
THIS:
void Draw2D()
{
BasicViewWeapon::Draw2D();
}

WITH THIS:
void Draw2D()
{
if(AimDownSightState > 0.6)
return;
BasicViewWeapon::Draw2D();
}

This applies to all TOpenSpadongs weapons.
GoofKnocker
Deuce
Posts: 21
Joined: Fri Feb 14, 2014 6:20 pm


Hot Dog wrote:
GoofKnocker wrote:
Hey I got a problem, I installed the M1 Garand correctly but normally when you ADS (Aim Down Sights) your crosshair dissapears, but not for me, when using the M1 Garand the crosshair are always there and it's quite annoying.

Thank you for the help !
This should solve your problem:
Chameleon wrote:
Go to /Scripts/Weapons/Rifle/View.as, open it with text editor (Notepad++ is best)
Ctrl+H (replace)
THIS:
void Draw2D()
{
BasicViewWeapon::Draw2D();
}

WITH THIS:
void Draw2D()
{
if(AimDownSightState > 0.6)
return;
BasicViewWeapon::Draw2D();
}

This applies to all TOpenSpadongs weapons.
Problem solved !
Thank you so much Green_BigSmile Really helpful !
Botclone
Deuce
Posts: 4
Joined: Thu Jun 11, 2015 1:01 pm


How about putting a scope on the Bolt-Action?
enderxenomorph
Deuce
Posts: 19
Joined: Sun Nov 16, 2014 3:46 pm


dude sry to say...but....OpenSpades cant handle custom animations....
bloodfox
Post Demon
Post Demon
Posts: 2206
Joined: Mon Oct 21, 2013 4:32 pm


yeah it can. I use them all the time
FoobyDude
3 Years of Ace of Spades
3 Years of Ace of Spades
Posts: 74
Joined: Sun Apr 06, 2014 6:46 pm


And then the OS mods forum page remained dead.
Chameleon
Modder
Modder
Posts: 601
Joined: Thu Nov 22, 2012 6:41 pm


Yeah, I'll just release my mods now together with game
F
U
C
K
I
N
G
LOL
InsaneSniper21
Deuce
Posts: 2
Joined: Sun Jan 24, 2016 2:05 am


How to enable/dasable sight.png on looking?.
Chameleon
Modder
Modder
Posts: 601
Joined: Thu Nov 22, 2012 6:41 pm


StrikerJanners
Deuced Up
Posts: 75
Joined: Fri Jun 24, 2016 7:35 pm


how tf do you even make curved or diagonal voxels?damn
tiagopro206
Deuce
Posts: 1
Joined: Thu Jul 28, 2016 9:20 pm


SOMEONE CAN SEND THE M16 DOWNLOAD LINK?
PLZ I REALLY NEED THIS
Chameleon
Modder
Modder
Posts: 601
Joined: Thu Nov 22, 2012 6:41 pm


OpenSpades made to look like Ace Of Spades 0.75:
Ao-OS.zip Dropbox
Latest NoLeafClover build 2016-06-16 (hope you like wobbly cameras):
NoLeafClover_2016.06.16.zip Dropbox
Almost all of the OpenSpades modifications I have released:
OpenSpades Modifications.zip Dropbox

IIRC to use Ao-OS mod you have to drop it over existing .12b installation.

NoLeafClover modifications are slightly incompatible with vanilla OpenSpades. By closely comparing script files it is possible to port NLC's mods back to OS.
Last edited by Chameleon on Thu Sep 14, 2017 6:19 pm, edited 1 time in total.
bloodfox
Post Demon
Post Demon
Posts: 2206
Joined: Mon Oct 21, 2013 4:32 pm


so is aof dead or sth
also the ao OS thing doesn't have a bunch of the .dlls it needs to run, and it's missing scripts and stuff in the resources folder, I can't run it without. I dragged and dropped most stuff from OS onto the aoOS folder but it still came up with an excuse not to run
Image
Chameleon
Modder
Modder
Posts: 601
Joined: Thu Nov 22, 2012 6:41 pm


Well you can always give me SystemMessages.log and I'll sort it out

EDIT: Oh wait I know what might be wrong. Get a .12b OpenSpades release, drop Ao-OS onto it and it should work.

And no, aof is not dead and we are crawling along just fine. You could stop being dead tho ;)
142 posts Page 9 of 10
Return to “OpenSpades MODs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests