[question] How do I setup game modes?

Installation support, coding tips, and general tutorials.
4 posts Page 1 of 1
Bux Xray
3 Years of Ace of Spades
3 Years of Ace of Spades
Posts: 218
Joined: Sat Aug 24, 2013 9:07 am


How do I setup game modes?
umm.I already downloaded Game Modes but I dunno how to use it
learn_more
Coder
Coder
Posts: 890
Joined: Sun Mar 24, 2013 9:59 pm


how about, stop making threads for everything that is laid out already, and start reading instructions?
you don't see every server hoster here spamming as much useless questions as you?
Kuma
Scripter
Scripter
Posts: 758
Joined: Fri Mar 22, 2013 10:05 am


What learn_more said is true, learn how to read. Its really easy, just go inside your config file and there will be a game mode option. Just change that to the script name.
MKU
Artist
Artist
Posts: 383
Joined: Wed Oct 31, 2012 12:20 am


Yeah, since Kuma clarified what learn_more said a second time, let me do it a third time. l2read
4 posts Page 1 of 1
Return to “Help!”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest