Cant see anything ingame

OpenSpades is an open source alternative client for AoS Classic and beyond! Runs on Windows, Mac, and Linux. Created by yvt.
Compatible with AoS Classic.
3 posts Page 1 of 1
Incarus
Deuce
Posts: 2
Joined: Mon Aug 08, 2016 1:15 pm


I loved this game and i wanted to revisit it, after selecting a server and connecting, all i can do is select a team and weapon and enter the battlefield, BUT i can only see the HUD and nothing else, not the blocks, not the people, nothing! I can still move around, but i just cant see (i know im moving by looking at the minimap), i can also still shoot, place blocks and use the shovel. The version is still the same since when i last played and settings are same aswell. I did notice in the Prompt box, there were WARNING'S:
Uniform 'eyeOrigin' not found
uniform 'eyefront' not found
uniform 'fogDistance' not found
uniform 'viewSpaceLight' not found
uniform 'detailTexture' not found
uniform 'fogDistance' not found
uniform 'rightVector' not found
uniform 'upVector' not found
uniform 'fogDistance' not found
I will keep trying to find a solution, but until i havent found one, all help is much obliged!
Incarus
Deuce
Posts: 2
Joined: Mon Aug 08, 2016 1:15 pm


I re-re-downloaded and Re-re-installed the game. I also deleted the Appdata/Roaming/OpenSpades files and now everything seems to work fine again. I think the error came from *FROGGEATER'S animated weaponry AWP mod, since i just added it again and the same thing happened.
Chameleon
Modder
Modder
Posts: 601
Joined: Thu Nov 22, 2012 6:41 pm


cg_fov2 value must be not zero

You might have installed the mod incorrectly or instructions suck.
3 posts Page 1 of 1
Return to “OpenSpades Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests