Error when running server in Ubuntu

Host your own server and communicate with server operators.
3 posts Page 1 of 1
Djmann1013
Deuced Up
Posts: 23
Joined: Wed Dec 12, 2012 10:04 pm


I have a droplet on DigitalOcean (1gb ram) and I am getting this when running the script:
Code: Select all
[email protected]:~/PySnip$ ./run_server.sh
Traceback (most recent call last):
  File "run.py", line 67, in <module>
    config = json.load(open(name, 'rb'))
  File "/usr/lib/python2.7/json/__init__.py", line 290, in load
    **kw)
  File "/usr/lib/python2.7/json/__init__.py", line 338, in loads
    return _default_decoder.decode(s)
  File "/usr/lib/python2.7/json/decoder.py", line 366, in decode
    obj, end = self.raw_decode(s, idx=_w(s, 0).end())
  File "/usr/lib/python2.7/json/decoder.py", line 382, in raw_decode
    obj, end = self.scan_once(s, idx)
ValueError: Expecting , delimiter: line 16 column 2 (char 592)
It worked once, now it doesn't work. I had this same error when I first ran it, but then I logged out of the server then back in and I still get this.
LeFizzy
Deuced Up
Posts: 116
Joined: Fri Jun 20, 2014 11:27 am


Welcome.
Can you paste the config.txt from pysnip/feature_server directory?
Maybe something missing => comma's or some arguments are missing/bad.
Djmann1013
Deuced Up
Posts: 23
Joined: Wed Dec 12, 2012 10:04 pm


I fixed it. It turns out my JSON was incorrect. I was missing a comma somewhere.

Thanks!
3 posts Page 1 of 1
Return to “Servers”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest