Paratrooper's Burst-Fire Script

External additional handy features.
36 posts Page 2 of 3
Kuma
Scripter
Scripter
Posts: 758
Joined: Fri Mar 22, 2013 10:05 am


ZEB 99 wrote:
learn_more wrote:
Ghost465 wrote:
Can anyone please make the 1 shot pause?
That would be epik (k is for awesomeness Blue_Tongue)
stop being a lazy bum and do it yourself.
1.why are 90 percent of your posts snappy ss combacks
2.not many people are like you aand know how to program
I agree but
1. AutoHotKey is easy
2. He could ask someone properly

I think I will make that
DanielG129
Blue Master Race
Blue Master Race
Posts: 40
Joined: Fri May 24, 2013 12:46 pm


Even if it isn't considered a hack, do you really expect people to not vote kick you when they get frustrated?(I'm sorry if this is considered a forum necro)
Kuma
Scripter
Scripter
Posts: 758
Joined: Fri Mar 22, 2013 10:05 am


^ True, And yes that is considered a necropost.
ZEB 99
Post Demon
Post Demon
Posts: 2028
Joined: Fri Feb 22, 2013 10:03 pm


how do i use it anyways
Peanut
3 Years of Ace of Spades
3 Years of Ace of Spades
Posts: 545
Joined: Sat Feb 23, 2013 8:26 pm


im having problems too
sgreenden
Green Master Race
Green Master Race
Posts: 78
Joined: Sat Jan 26, 2013 1:48 pm


ZEB 99 wrote:
learn_more wrote:
Ghost465 wrote:
Can anyone please make the 1 shot pause?
That would be epik (k is for awesomeness Blue_Tongue)
stop being a lazy bum and do it yourself.
1.why are 90 percent of your posts snappy ss combacks
2.not many people are like you aand know how to program
True, but they are quite funny Green_BigSmile
Ballistic
3 Years of Ace of Spades
3 Years of Ace of Spades
Posts: 1207
Joined: Wed Dec 19, 2012 12:17 am


ZEB 99 wrote:
how do i use it anyways
follow the directions I wrote, its not that hard
Icarus North
Green Master Race
Green Master Race
Posts: 578
Joined: Sat Aug 30, 2014 11:16 pm


Hate to necro this...
But I installed AutoHotKey and ran the script and it doesn't work on RoyalSpades. Can it only be ran via BnS or OpenSpades?
Icarus North
Green Master Race
Green Master Race
Posts: 578
Joined: Sat Aug 30, 2014 11:16 pm


learn_more wrote:
Code: Select all
; <COMPILER: v1.1.09.00>
#NoEnv
#Warn
SendMode Input
SetWorkingDir %A_ScriptDir%
~*LButton::
loop
{
GetKeyState, LButtonState, LButton, P
GetKeyState, NumState, NumLock, T
if (LButtonState = "U") || (NumState = "U")
{
break
}
else
{
Click D
sleep, 270
click U
sleep, 120
}
}
Return
Thanks to you, my friend, after pasting this in the main AutoHotKey...I got it. Thanks.
xCross
Post Demon
Post Demon
Posts: 1342
Joined: Thu Mar 13, 2014 1:24 am


nice necro ;;;;;;;;;;;;;;))))))))))))))))
Icarus North
Green Master Race
Green Master Race
Posts: 578
Joined: Sat Aug 30, 2014 11:16 pm


Definitely worth the necro.
learn_more
Coder
Coder
Posts: 890
Joined: Sun Mar 24, 2013 9:59 pm


no it is not.
bloodfox
Post Demon
Post Demon
Posts: 2206
Joined: Mon Oct 21, 2013 4:32 pm


Okay so problem solved, we leave this thread to die. Okay? Ok.
learn_more
Coder
Coder
Posts: 890
Joined: Sun Mar 24, 2013 9:59 pm


not before i note that autohotkey is a pile of shit.
bloodfox
Post Demon
Post Demon
Posts: 2206
Joined: Mon Oct 21, 2013 4:32 pm


Okay... Now it is dead. Let's leave it be. Good? Good.
36 posts Page 2 of 3
Return to “Add-ons & Tools”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest