Royal Spades - Ace of Spades Launcher

External additional handy features.
120 posts Page 7 of 8
Kuma
Scripter
Scripter
Posts: 758
Joined: Fri Mar 22, 2013 10:05 am


Amazing..... But is the splash screen intended?
learn_more
Coder
Coder
Posts: 890
Joined: Sun Mar 24, 2013 9:59 pm


Kuma wrote:
Amazing..... But is the splash screen intended?
as opposed to accidentally showing a splash screen?
Kuma
Scripter
Scripter
Posts: 758
Joined: Fri Mar 22, 2013 10:05 am


learn_more wrote:
Kuma wrote:
Amazing..... But is the splash screen intended?
as opposed to accidentally showing a splash screen?
Well, the colors of the splash screen are different. (why you be so sarcastic)
Obnubilator
Deuced Up
Posts: 69
Joined: Sat Feb 16, 2013 1:48 am


Kuma wrote:
learn_more wrote:
Kuma wrote:
Amazing..... But is the splash screen intended?
as opposed to accidentally showing a splash screen?
Well, the colors of the splash screen are different. (why you be so sarcastic)
Hey Kuma maybe you could make him a new splash specifically for Royal Spades.
Moose
Coder
Coder
Posts: 152
Joined: Mon Nov 05, 2012 4:59 am


Yes, the splash screen is different because I like those colors, and the colors match the RS logo.
zovc
Deuced Up
Posts: 133
Joined: Wed Jan 02, 2013 1:36 am


for some reason I cant open it.
Moose
Coder
Coder
Posts: 152
Joined: Mon Nov 05, 2012 4:59 am


zovc wrote:
for some reason I cant open it.
http://www.buildandshoot.com/viewtopic. ... leshooting
Kuma
Scripter
Scripter
Posts: 758
Joined: Fri Mar 22, 2013 10:05 am


Just to make your life easier, I think you can distribute both the files (Main java one and the bat file) Because people are too stupid to actually read something.
Moose
Coder
Coder
Posts: 152
Joined: Mon Nov 05, 2012 4:59 am


Update to 1.4! Royal spades now support OpenSpades! Whooo!

Image

Just check this little box in the toolbar, and Royal Spades will launch OpenSpades when joining a server!
Image

Thanks to learn_more for the custom OpenSpades build which allows Royal Spades to execute OpenSpades via commandline :D
shywolf91
Deuced Up
Posts: 113
Joined: Wed Nov 14, 2012 3:44 pm


I downloaded the latest version and it is having problems with my config files. Also in the setting it will only change the open spade settings.

I modify my config files with the BNS launcher.

I also get an error message saying there was an error loading the configuration

http://paste.ubuntu.com/6228496/
ReubenMcHawk
Organizer
Organizer
Posts: 847
Joined: Sat Nov 03, 2012 4:36 am


Here's where the adf.ly link takes you, because adf.ly sucks:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/602 ... Spades.jar
Jdrew
Mapper
Mapper
Posts: 4808
Joined: Tue Oct 30, 2012 10:48 pm


good job reuben!
ReubenMcHawk
Organizer
Organizer
Posts: 847
Joined: Sat Nov 03, 2012 4:36 am


And I'll save Moose the trouble of fear-mongering:

Image
Moose
Coder
Coder
Posts: 152
Joined: Mon Nov 05, 2012 4:59 am


Update to 1.43.

There were some issues with the configurations which didn't allow people to use Royal Spades. Thanks to tiki for telling me about it.
CaptainCake
Build and Shoot's 1st Birthday
Build and Shoot's 1st Birthday
Posts: 439
Joined: Mon Mar 25, 2013 10:36 am


yes thanks reuben adf.ly just sucks to much
120 posts Page 7 of 8
Return to “Add-ons & Tools”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest